Workshops & Retreats

Werken aan jezelf in de bedding van een groep gelijkgestemden

Samen voor innerlijke vrijheid

Naast het één op één werken met mij, waarbij je helemaal met je aandacht bij jezelf en je eigen proces kan zijn, kan je ook werken met mij tijdens één van mijn workshops of retreats. Dan kan je werken aan jezelf in de veilige bedding van een groep van gelijkgestemden.

Het fijne daarvan is dat we samen een super krachtig veld van liefde creëren waarin het transformerende en helende werk kan plaatsvinden. De mensen die op deze manier van werken resoneren ervaren vaak dat ze veel dieper kunnen gaan dankzij dit samen gecreëerde veld.

Meestal staat een bepaald thema centraal EN altijd werken we vanuit het moment. Vanuit wat op dat moment gezien wil en mag worden. Vanuit wat zich aandient. Het blijft dus altijd weer een verrassing!

Benieuwd naar welke workshops en retreats op de planning staan? Kijk dan snel in de agenda!

Testimonials

Marcel is iemand die op een liefdevolle manier de verbinding aangaat en je ziet en voelt in je essentie. Hierdoor voel je je veilig om te zijn en mag alles er zijn. Dan ontstaat ruimte tot transformatie, waarbij zijn woorden en zachtheid in zijn stem ondersteunend zijn in dat proces.

Silvia Voorspuij

Marcel is een warme en spiritueel onbevreesde coach die hart en buik inzet om je te helpen en die weet en snapt hoe je hoofd in de weg kan zitten bij het voelen. Hij is niet bang om op weg te gaan zonder helder plan. Door zijn vertrouwen in het Universum heeft hij vertrouwen dat het goed komt.

Gwen de Vries

Ik ben Marcel heel dankbaar. Of het nu tijdens een online groepssessie, live bijeenkomst, een appje of een één-op-één is, Marcel weet met zijn zachtheid, rust en doortastendheid precies de woorden te gebruiken die je raken tot in je kern. Hij brengt je daarmee opnieuw in verbinding met je ware zelf en herinnert je aan wie/wat je werkelijk bent; een zuivere liefdevolle energie.

Ik gebruik naast de woorden zachtheid en rust, bewust het woord doortastend, op een liefdevolle manier. Want als iemand je kan helpen bewust te worden van je ego en wanneer deze aan het woord is, is hij het wel. Daarnaast was het voor mij echt een eyeopener om voor het eerst mijn hartenergie te voelen, deze groter te kunnen maken én uiteindelijk zonder hulp van buitenaf deze energie te kunnen herkennen en voelen. 

Hoewel ik momenteel weer in een pittig proces zit, kan ik nu voor het eerst ook zien dat dit een proces is dat me dichterbij mezelf brengt én kan ik er af en toe ook echt bewust uitstappen door me te focussen op mijn hartenergie en even afstand te nemen van het verhaal dat mijn ego mij probeert wijs te maken.

Ik voel meer basis, meer geborgenheid én vertrouwen dat ik gedragen word en het niet allemaal alleen hoef te doen. 

Dankjewel Marcel! Namasté 

Heleen Wartena

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.