Weekend retreat voor Intense Heling

Deep Meditation & Deep Wisdom

20 en 21 november, inclusief overnachting

Verbinden met Jouw Wijsheid

Voel jij dat het tijd is om contact te maken met je diepste Zijn, je diepste kern? En voel je dat het tijd is om definitief afscheid te nemen van oude stukken in jezelf? Dat het tijd is om die nu definitief te helen, los te laten in het veld van liefde? En heb je behoefte om weer even helemaal tot rust te komen en op te laden? Dan is dit weekend retreat iets voor jou. 

Wat gaan we doen?

We gaan twee dagen op een intensieve reis. Een reis die ons tot ons diepste Zijn, onze diepste kern zal brengen. Daar ligt de Wijsheid van je Ziel. We gaan contact maken met die Wijsheid, zodat je die Wijsheid kunt koppelen aan je diepste verlangens. Je diepste verlangens die ook daar diep van binnen in jezelf verscholen liggen en wachten om aangekeken te worden, om onthuld te worden. Vanuit die diepgaande verbinding met Jezelf kijken we welke stukken geheeld mogen worden. Welke stukken klaar zijn om definitief te worden losgelaten in het veld van Liefde. 

Door middel van diepe meditatie gaan we naar Jouw diepste Wijsheid. De wijsheid die gaat over de emotionele transformatie die Jij mag gaan maken. We gaan samen ontdekken wat dit weekend gezien wil worden. Je mag dat doen in een veilige bedding samen met mij. We gebruiken de wijsheid van ons Hart als gids in dit helende proces.

Kleine groep

Ik geloof in de kracht van samen. En ik geloof in de kracht van onze Wijsheid en onze kennis die diep in onszelf verscholen ligt. En in het helende werk wat hierin plaats kan vinden op het moment dat we samen in een veilige bedding in een kleine intensieve groep hier samen naartoe mogen gaan. Daarom zal de groep niet groter zijn dan 10 deelnemers. Wacht dus niet te lang als je voelt dat dit het moment is. Voel de uitnodiging van mij naar jou om daar samen over af te stemmen. 

Locatie

We verblijven op de prachtige locatie het Hof van Vijfeijken in Boxtel. Hier kunnen we heerlijk tot rust komen en samen dit mooie werk doen. We hebben de hele boerderij tot onze beschikking en iedere deelnemer beschikt over een eigen kamer. Onze kok Sjoerd verzorgt vers bereid healthy én lekker eten!

Info en investering
Data
20 en 21 november
Inclusief
> 1x overnachting
> 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
> thee & koffie
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 445,-

Marcel Griffioen

"Ons hart bevat alle wijsheid voor een innerlijk vrij leven"

Info en investering
Data
zaterdag 20 en zondag 21 november
Inclusief
> 1x overnachting
> 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
> thee & koffie & lekkers
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 495,- exclusief btw

Marcel Griffioen

"Ons hart bevat alle wijsheid voor een innerlijk vrij leven"

Wanneer je de reis naar binnen in jezelf wil maken ben je bij Marcel op het juiste adres!

Vanuit zijn rustige en zachte energie kijkt hij met een open blik naar je vraagstuk in het hier en nu.

Hij begeleidt je liefdevol naar binnen in jezelf. En vanuit het hart, vanuit het veld van liefde laat hij jou naar dat innerlijke deel van jezelf reizen dat gezien en gehoord mag worden, naar dat stuk wat aandacht vraagt. Marcel is geduldig, neemt de tijd en geeft ruimte aan alle emoties en gedachten die er bij je zijn.

Marcel beschikt over het mooie talent om in te tunen op de ander en af te stemmen op datgene wat hij door mag krijgen om jou verder te helpen.

Vanuit deze afstemming triggert Marcel mij met woorden, wat ik niet altijd als prettig ervaar, en spiegelt hiermee juist de blokkade in mezelf.

Ik voel dat Marcel dit telkens vanuit een pure, zuivere en liefdevolle intentie doet en hij daarin enkel ‘de boodschapper’ is van de energie. Doordat hij vanuit deze fijne, zuivere intentie werkt creëert hij een veilige bedding om de blokkade, het donker in jezelf te onderzoeken en aan te kijken waarna hij altijd via je hart en de liefde heling geeft aan dit stuk. 

Monique Broekx

Wat levert het op?

Na dit retreat:

Je diepste zijn

Heb je contact gemaakt met je diepste Zijn, je diepste kern

Je diepste wijsheid

Heb je kennis gemaakt met Jouw diepste Wijsheid en Jouw diepste verlangens

Intense heling

Heb je oude stukken mogen helen en definitief los mogen laten in het veld van Liefde

Diepe meditatie

Heb je de transformerende kracht van Jouw Wijsheid en van diepe meditatie mogen ervaren

Gelijkgestemden

Heb je verbinding gemaakt met gelijkgestemden die je vergezellen bij Jouw unieke reis

Afstemmen

Ik kan me voorstellen dat je naar aanleiding van wat je gelezen hebt graag met mij wil afstemmen. Dat doe ik heel graag. Neem contact met me op via het contactformulier, bel me, app me of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageer ik doorgaans binnen 24 uur). 

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.