Een cadeautje voor jou van mij💛

Gratis meditaties

Ik deel graag een aantal van mijn favoriete meditaties met jou. Ik wens je er heel veel plezier bij en hoor graag van je terug wat de meditaties voor je doen. Laat je me dat weten?

Om te voorkomen dat je gedachten zich al te veel bemoeien tijdens de beoefening heb ik nog de volgende tip. Start je meditatie altijd vanuit deze intentie: "Ik sta mijzelf toe om deze oefening op een liefdevolle manier te doen. Ik hoef het niet perfect te doen." Als je regelmatig mediteert dan zal je Zijn hier sowieso op reageren. Ook als het niet perfect gaat. Zodra je merkt dat je afdwaalt, breng je jezelf gewoon weer terug. Zonder oordeel, alles is oké. Het feit dat je de bereidheid hebt om te mediteren is al genoeg.

Als je de meditaties een aantal keer met begeleiding hebt gedaan, kan je daarna proberen of je de oefening ook helemaal zelf kan doen. Je kunt uiteraard ook deze gratis meditaties blijven gebruiken. Kijk wat voor jou werkt!

Liefdevolle groet,

Marcel

De meditaties zijn helemaal gratis. Ik vraag je dus ook niet om je email-adres! 
Uiteraard zou ik het leuk vinden als je je inschrijft om op de hoogte te blijven van mijn nieuwtjes, inclusief nieuwe meditaties, maar dat hoeft dus niet. Het is helemaal aan jou!

Hart meditatie

Deze meditatie is gericht op de opening van je Hart. Als je de meditatie regelmatig doet zal je merken dat langzaam het centrum van je Zijn zich zal verplaatsen naar je Hart. De plek waar het altijd al thuishoorde.

Berg meditatie

Deze meditatie is gericht op de herinnering van het onveranderlijke in jezelf en je verbinding met Moeder Aarde. Je zult merken dat, naarmate je de meditatie vaker doet, je steeds steviger komt te staan in jezelf en op deze aarde.

Kalender


Be the Light live dagenNu nog niets gepland, maar dat gaat vast weer komen!Be the Light online


Wekelijks, woensdagavond 20.00u