Eén op één werken

Maatwerk om met volle aandacht in je eigen proces te duiken

Hoe kan ik jou het beste helpen?

Dat is de vraag die voor mij altijd centraal staat. En dat is voor iedereen verschillend. Er zijn mensen die het super fijn vinden om in de bedding van een groep gelijkgestemden te werken aan zichzelf. Voor die mensen organiseer ik mijn workshops en retreats. En er zijn mensen die het super fijn vinden om juist helemaal met hun aandacht bij zichzelf te kunnen zijn tijdens hun proces en veel liever één op één werken. Dat kan dus ook!

Bij het één op één werken kijken we volledig naar jouw behoefte en hoe we dat samen voor elkaar gaan krijgen. Daarin is het dus belangrijk dat we samen gaan voelen en kijken wat het beste bij je past. Het is echt maatwerk. Geen traject is hetzelfde, omdat ieder mens uniek is. 

Wat ieder traject wel gemeen heeft is dat we altijd werken vanuit het contact met je diepere Zijn. Ik creëer de bedding waarin jij het contact met je diepere Zijn kunt herstellen of versterken en ik leer je hoe je ook in het dagelijkse leven in contact kunt blijven. Vanuit dit contact met je diepere Zijn gaan we op zoek naar de antwoorden waarnaar je verlangt of de heling die nodig is.

Praktisch kan het traject vele vormen hebben. Online of offline coaching. Werken in de natuur. Individuele retraites van een halve of hele dag. Of een combinatie van individueel én in een groep van gelijkgestemden. Onze creativiteit is de enige beperking. We gaan daarin echt samen voelen wat jou het beste gaat helpen in jouw proces.

Als je voelt dat één op één werken de manier is waarop jij in je proces wil duiken, plan dan je persoonlijk gesprek met mij. Dan stemmen we samen af hoe het traject er voor jou mag uitzien!

Marcel Griffioen

"Ons hart bevat alle wijsheid voor een innerlijk vrij leven"

Marcel, een zeer fijngevoelige, en intuïtieve coach met Christus Bewustzijn. Meditaties als helende Medicijn voor het ZIJN.  

Marcel is een persoon en coach die geheel aanwezig is in zijn hart. Hij is iemand die vanuit die hart energie iedereen uitnodigt ook de beweging te maken van het hoofd naar het hart, van het duale naar het non-duale, van het denken naar het voelen, het ervaren, het ZIJN. 

Hij is altijd zonder te oordelen aanwezig in het hier en nu, het ene Moment, en daarin biedt hij alle ruimte om alles wat zich aandient er te laten ZIJN. 

Ik heb dit zelf ook zeer sterk mogen ervaren gedurende een periode van grote neediness richting hem. Ik heb die periode als zeer heftig ervaren. Het was een periode die ook mogelijk als heftig voor hem had kunnen zijn, zeker vanuit een bepaald oogpunt bezien. Toch was hij in staat EN bereid om geheel aanwezig te zijn en te blijven in dat proces, waardoor ik door alle pijn en angsten om afgewezen te worden, heen kon bewegen, en zo op die manier steeds meer thuis te kunnen komen in mijn Zelf. Dit zegt veel over hem als persoon en dus ook als coach, en ik heb zijn liefdevolle aanwezigheid altijd als helend ervaren. 

Marcel is volledig in zijn hart aanwezig. Daardoor kan hij heel goed intappen op het Christus Bewustzijn, een bewust ZIJN van onvoorwaardelijke Liefde.  Samen met zijn uiterst zuivere intuïtie helpt dat bewustzijn hem om een ieder die hij helpt de weg te wijzen naar hun ware Zelf, en het Pad van onvoorwaardelijke Liefde te bewandelen.  Dit doet hij mede door middel van hele bijzondere en helende meditaties. ‘Reizen’, noemt hij het. En dat is het eigenlijk ook. Je maakt een reis door je innerlijk naar een Plek waar je ware Zelf huist en op je wacht, om van daaruit alles de ruimte te bieden dat aandacht nodig heeft, opdat het losgelaten kan worden, gereleased, en getransformeerd kan worden. Tegelijkertijd merk je dat je echt in je kracht komt, omdat de kracht van je ware Zelf wordt geactiveerd. 

Als je een liefdevolle space holder zoekt, is Marcel een hele mooie coach voor jou, die je begeleidt langs alle mind tricks, en je leert om zuiver onderscheid te maken tussen het ego en je ware ZIJN, zodat je in ieder moment in staat bent te zien wat werkelijk IS. 

Ik wens jou van harte een schitterende reis toe, een reis naar binnen, een reis naar jouw Zelf. Ervaar je dat je hier even een hand nodig hebt die je liefdevol meeneemt op jouw reis, weet dan dat je hier aan het juiste adres bent.      

Tamara Weessies

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.