Be the Light sessies

Zondag 4 juni 2023, Drempt
Maandag 3 juli 2023, Drempt

Het Licht zijn én leven

Dat is waar de Be the Light sessies over gaan. Over het creëren vanuit het Licht. Over het ontdekken van ons eigen spirituele leiderschap, van waaruit we anderen kunnen inspireren om ook de weg van de Liefde te omarmen. Over het niet langer terugschrikken van een wereld waarin we ons niet meer herkennen. Over het zien van al onze mogelijkheden en het omarmen van onszelf als scheppende wezens, waarmee we stukje bij beetje de wereld kunnen creëren waar we zo naar verlangen. Als je voelt dat het tijd is om uit de schaduw te treden, je niet langer klein te laten houden door je eigen Ego en je vol in de wereld wil stappen om jouw steentje bij te dragen aan het creëren van een mooiere wereld, gun jezelf dan deze dag. Dan onderzoeken we samen hoe we het licht kunnen zijn én leven. Voor onszelf, onze directe omgeving en het grotere geheel.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Be the Light sessies neem ik je mee in de wereld van het Licht. De wereld waarin we ervaren dat we allemaal Liefde zijn en waar alles Eén is. De wereld waarin we contact kunnen maken met ons diepste Zelf. Daar waar de kern ligt van jouw spiritueel leiderschap. 

Daarnaast neem ik je mee in de wereld van het Ego. De wereld waar we voortdurend naartoe schieten, ook al kennen we de wereld van het Licht en weten we dat daar ons ware Zelf te vinden is. Door het Ego in al zijn facetten te leren kennen en te leren omarmen, wordt het steeds makkelijker om onszelf weer terug te brengen naar de wereld van het Licht. Daarom verdiepen we tijdens de Be the Light sessies ook ons zicht op ons Ego. 

Tot slot exploreren we hoe we meer en meer het Licht kunnen zijn en hoe we dat concreet vertalen naar ons leven. Hoe we niet langer terugschrikken van de wereld waarin we ons niet meer herkennen, maar ons spiritueel leiderschap inzetten om stukje bij beetje de wereld te creëren waar we zo naar verlangen. Voor onszelf, onze directe omgeving en het grotere geheel.

Net als altijd laten we ons leiden door het moment. We creëren de veilige, liefdevolle ruimte en laten komen wat er komen mag, zodat we precies dat zullen ontvangen wat in dat moment nodig is; wat in dat moment aangekeken, aangereikt, geheeld en getransformeerd mag worden. 

Locatie

De Be the Light sessies vinden plaats op boerderij Blisveld in Drempt. Een plek middenin de prachtige natuur, waar Sarah en Jillis zorg dragen voor een hele fijne energie. Een energie waar wij optimaal ons werk in kunnen doen. Ik ben super dankbaar dat we weer op deze plek mogen werken.

Programma

Vanaf 9.30 uur ben je welkom om aan te komen. We zullen rond 10.00 uur starten. Lunch is voorzien om 13.00 uur. We sluiten af met een heerlijk diner om 18.00 uur, zodat we samen nog even kunnen landen en we met een gevulde maag en na de (eventuele) verkeersdrukte weer op weg kunnen gaan. Het eten wordt uitsluitend met biologische / biodynamische producten én heel veel Liefde bereid. 

Info en investering
Data
4 juni 2023, Drempt
3 juli 2023, Drempt
Tijd
van 9.30 tot 19.00 uur
Inclusief
> een heerlijke lunch én diner
> thee, koffie, helend water & lekkers
Investering
€ 175,- inclusief btw
Info en investering
Data
4 juni 2023, Drempt
3 juli 2023, Drempt
Tijd
Van 9.30 tot 19.00 uur
Inclusief
> een heerlijke lunch én diner
> thee, koffie, helend water & lekkers
Investering
€ 175,- inclusief btw

“If we can share our story with someone who responds with empathy and understanding, shame can’t survive.” - Brené Brown

Deze quote van Brené Brown is een belichaming van wat Marcel Griffioen als coach voor mij betekent.

Marcel is de spiegel die ik (zonder dat ik dit werkelijk wist) al een tijdje nodig had. Ik heb al heel wat coaching mogen ervaren gedurende de afgelopen jaren, maar nog niet eerder was een coach in staat mij letterlijk te laten voelen wat zelfliefde is.

Tijdens het retreat van intense heling achtte Marcel mij in staat al mijn schaamte opzij te zetten en met heel mijn hart te voelen. Door zichzelf kwetsbaar en intuïtief op te stellen is er een mogelijkheid voor een cliënt-coach relatie gebaseerd op gelijkheid. Naar mijn idee is dit wat Marcel zijn coaching tot een hoger niveau verheft.

Ondanks dat er tijdens het retreat in een groep werd gewerkt was Marcel in staat eenieder zich gezien en gehoord te laten voelen. Tevens geeft hij je de ruimte om je ook binnen de groep vrij te bewegen. Hiermee creëert hij een omgeving van warmte en geborgenheid.

Voor wie toe is aan intense heling van blokkades en een directe aanzet tot verandering onder begeleiding van een coach met doortastende inzichten, is bij Marcel aan het juiste adres.

De inzichten die ik van Marcel heb mogen ontvangen zijn voor mij goud waard!

"Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change." - Brené Brown 

Céline van Velsen

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.

Mijn ervaringen met het retreat van Marcel zijn moeilijk in woorden te vangen. Marcel begeleidt een retreat zo vanuit zijn zuivere hart, dat er als vanzelf magische dingen ontstaan. Vanuit zijn hartsverbinding en de verbinding met de groep ontstaat alles in het moment zelf. Het is geen retreat waar alles tot in de puntjes vastligt en dat maakt het juist zo puur. Juist omdat alles in het moment ontstaat, ontstaan er zulke mooie, pure dingen waar ik met veel dankbaarheid op terug kijk. Geraakt wat geraakt mocht worden, in beweging wat in beweging mocht komen én ontvangen wat er ontvangen mocht worden. Soms dwars door de weerstand heen en toch ligt daar dan de meeste groei. En dit alles in verbinding met de hele groep. Marcel staat niet als een coach boven de groep, hij is als één met de groep én creëert een veilige bedding voor iedereen, waar alles er mag zijn. Er is samen gelachen, gehuild, gemediteerd, gedanst en alles was oké. Vanuit Marcel zijn ware Zelf, zijn zuivere intentie, voel je je gedragen. Bijna 4 weken na het retreat is de liefdevolle energie van de groep nog steeds voelbaar. Ook na het retreat is Marcel er nog gewoon voor je. Bij het retreat zijn diepe stukken geraakt en geheeld en er beweegt nog steeds van alles. Marcel, dank je wel voor jouw Zijn, dank je wel voor de liefdevolle verbinding, de veilige bedding en dank je wel dat ik erbij mocht zijn. 

Hennie Klomp

Wat levert het op?

Na de Be the Light sessie:

Het Licht

Hebben we de verbinding met het Licht en onze diepste Zelf versterkt

Het Ego als Vriend

Hebben we vriendschap leren sluiten met ons Ego, doordat we ons Ego beter begrijpen

Spiritueel Leiderschap

Hebben we ons spiritueel leiderschap mogen ontdekken, waardoor we niet meer terug hoeven te schrikken van de wereld zoals die is, maar juist stukje bij beetje de wereld kunnen creëren waarnaar we zo verlangen

Intense Heling

Hebben we oude stukken mogen helen en definitief los mogen laten in het veld van Liefde & Licht

Gelijkgestemden

Hebben we Harts verbinding gemaakt met gelijkgestemden

Afstemmen

Als je graag nog even wilt afstemmen van tevoren, dan doe ik dat heel graag. Neem contact met me op via het contactformulier, bel me, app me of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageer ik doorgaans binnen 24 uur).