Be the Light live dagen

Nu nog niets gepland, maar dat gaat vast weer komen!

Het Licht zijn én leven

Dat is waar de Be the Light live dagen over gaan. Over het creëren vanuit het Licht. Over het ontdekken van ons eigen spirituele leiderschap, van waaruit we anderen kunnen inspireren om ook de weg van de Liefde te omarmen. Over het niet langer terugschrikken van een wereld waarin we ons niet meer herkennen. Over het zien van al onze mogelijkheden en het omarmen van onszelf als scheppende wezens, waarmee we stukje bij beetje de wereld kunnen creëren waar we zo naar verlangen. Als je voelt dat het tijd is om uit de schaduw te treden, je niet langer klein te laten houden door je eigen Ego en je vol in de wereld wil stappen om jouw steentje bij te dragen aan het creëren van een mooiere wereld, gun jezelf dan deze dag. Dan onderzoeken we samen hoe we het licht kunnen zijn én leven. Voor onszelf, onze directe omgeving en het grotere geheel.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Be the Light live dagen neem ik je mee in de wereld van het Licht. De wereld waarin we ervaren dat we allemaal Liefde zijn en waar alles Eén is. De wereld waarin we contact kunnen maken met ons diepste Zelf. Daar waar de kern ligt van jouw spiritueel leiderschap. 

Daarnaast neem ik je mee in de wereld van het Ego. De wereld waar we voortdurend naartoe schieten, ook al kennen we de wereld van het Licht en weten we dat daar ons ware Zelf te vinden is. Door het Ego in al zijn facetten te leren kennen en te leren omarmen, wordt het steeds makkelijker om onszelf weer terug te brengen naar de wereld van het Licht. Daarom verdiepen we tijdens de Be the Light live dagen ook ons zicht op ons Ego. 

Tot slot exploreren we hoe we meer en meer het Licht kunnen zijn en hoe we dat concreet vertalen naar ons leven. Hoe we niet langer terugschrikken van de wereld waarin we ons niet meer herkennen, maar ons spiritueel leiderschap inzetten om stukje bij beetje de wereld te creëren waar we zo naar verlangen. Voor onszelf, onze directe omgeving en het grotere geheel.

Net als altijd laten we ons leiden door het moment. We creëren de veilige, liefdevolle ruimte en laten komen wat er komen mag, zodat we precies dat zullen ontvangen wat in dat moment nodig is; wat in dat moment aangekeken, aangereikt, geheeld en getransformeerd mag worden. 

Locatie

De Be the Light live dagen vinden plaats op boerderij Blisveld in Drempt. Een plek middenin de prachtige natuur, waar Sarah en Jillis zorg dragen voor een hele fijne energie. Een energie waar wij optimaal ons werk in kunnen doen. Ik ben super dankbaar dat we weer op deze plek mogen werken.

Programma

Vanaf 9.30 uur ben je welkom om aan te komen. We zullen rond 10.00 uur starten. Lunch is voorzien om 13.00 uur. We sluiten af met een heerlijk diner om 18.00 uur, zodat we samen nog even kunnen landen en we met een gevulde maag en na de (eventuele) verkeersdrukte weer op weg kunnen gaan. Het eten wordt uitsluitend met biologische / biodynamische producten én heel veel Liefde bereid. 

Info en investering
Data
Nu nog niets gepland, maar dat gaat vast weer komen!
Tijd
van 9.30 tot 19.00 uur
Inclusief
> een heerlijke lunch én diner
> thee, koffie, helend water & lekkers
Energetische uitwisseling
€ 175,- inclusief btw

Afstemmen

Als je graag nog even wilt afstemmen van tevoren, dan doe ik dat heel graag. Neem contact met me op via het contactformulier, bel me, app me of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageer ik doorgaans binnen 24 uur). 

Info en investering
Data
Nu nog niets gepland, maar dat gaat vast weer komen!
Tijd
Van 9.30 tot 19.00 uur
Inclusief
> een heerlijke lunch én diner
> thee, koffie, helend water & lekkers
Energetische uitwisseling
€ 175,- inclusief btw
Afstemmen

Als je graag nog even wilt afstemmen van tevoren, dan doe ik dat heel graag. Neem contact met me op via het contactformulier, bel me, app me of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageer ik doorgaans binnen 24 uur). 

Op een prachtige locatie in Drempt word ik open en warm ontvangen door Marcel. De start van een bijzondere dag: Liefdevol thuiskomen in mijzelf.

De stroming van energie op gang gebracht door Marcel zorgt voor onderlinge verbinding en verbinding met mijzelf. Vanuit deze flow ontstaat wat mocht ontstaan.

Geleid vanuit het contact met de wereld van Licht, vanuit spiritueel leiderschap, creëert Marcel een veilige en uitnodigende basis om mezelf te openen. Ondanks de transformatie processen in afgelopen jaren, draagt deze dag bij aan nog meer bewustwording, verdieping en transformatie. Laagje voor laagje wordt opnieuw een stukje angst verder blootgelegd, zodat heling kan plaatsvinden. Op deze dag lijkt tijd niet te bestaan.

De dagen/weken erna merk ik nog steeds hoe mijn energie stroomt. Aan mij de keuze om hier contact mee te blijven maken, met de wereld van licht en volledig thuis te ZIJN in mijzelf. Ik kan me oprecht verwonderen over de enorme krachtige energie stroom die ik dan voel. En gelijktijdig voelt dit als slechts een begin, een nieuw startpunt van mijn reis.

Miranda Laurant

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.

Marcel , Dank voor de mooie 'Be the Light' live dagen. Je hebt de mooie gave om in een groep groot of klein ieder de ruimte en de energie te schenken om te transformeren wat er getransformeerd mag worden. Met een liefdevolle souplesse nodig je ons uit om tot onszelf te komen, op spirituele reis te trekken, om helende energie te ontvangen en te geven, om ons te voeden met muziek, om elementen van onszelf onder ogen en onder woorden te brengen om zo te groeien vanuit en naar het licht.

Zoals een passionele tuinier, die de planten zijn volle aandacht en zorg schenkt om hen te laten groeien, weet Marcel precies wat de verschillende planten vandaag extra kunnen gebruiken, ook wetende dat het licht zijn werk zal doen. Open wat er nu mag ontkiemen, groeien, zonder trekken of sleuren , maar in bewondering met wat zich aandient. 

Nathalie Debaes

Op 4 juni 2023 heb ik deelgenomen aan een Be the Light live dag verzorgd door Marcel

Marcel durft op een ‘vernieuwende en verdiepende’ manier te luisteren en kijken naar jouw verhaal. Hij kan als een wegwijzer jou naar binnen in jezelf begeleiden. Vanuit de verbinding die Marcel maakt met zijn eigen diepere laag, ontstaat rust, ruimte en licht, en geeft hij jou de mogelijkheid om op een dieper niveau met jezelf in verbinding te komen. Marcel neemt je mee op reis naar wat jouw spirituele licht voor jou mag betekenen. Hij kan je op een warme en liefdevolle manier raken en jou daarmee inspireren om tot je eigen inzichten te komen.

Sietske Hoving

Wat levert het op?

Na de Be the Light live dag:

Het Licht

Hebben we de verbinding met het Licht en onze diepste Zelf versterkt

Het Ego als Vriend

Hebben we vriendschap leren sluiten met ons Ego, doordat we ons Ego beter begrijpen

Spiritueel Leiderschap

Hebben we ons spiritueel leiderschap mogen ontdekken, waardoor we niet meer terug hoeven te schrikken van de wereld zoals die is, maar juist stukje bij beetje de wereld kunnen creëren waarnaar we zo verlangen

Intense Heling

Hebben we oude stukken mogen helen en definitief los mogen laten in het veld van Liefde & Licht

Gelijkgestemden

Hebben we Harts verbinding gemaakt met gelijkgestemden