Be the Light online

Wekelijks, woensdagavond 20.00 uur

SAMEN het Licht zijn én leven

Samen is het namelijk zoveel makkelijker en leuker. Door elkaar wekelijks online te ontmoeten helpen we elkaar het Licht te zijn en te leven. Leren we hoe we kunnen creëren vanuit het Licht en ontdekken we ons eigen spirituele leiderschap, van waaruit we anderen kunnen inspireren om ook de weg van de Liefde te omarmen. En zo creëren we samen stukje bij beetje de wereld van Liefde en Licht waar we zo naar verlangen.

Hoe ziet een online Be the Light sessie eruit?

Meditatie

Tijdens Be the Light online starten we altijd met een reis die ons in verbinding brengt met de wereld van het Licht. De wereld waarin we ervaren dat we allemaal Liefde zijn en waar alles Eén is. De wereld waarin we contact kunnen maken met ons diepste Zelf.

Vragen

Daarna gaan we de diepte in aan de hand van jouw en jullie vragen. Je mag je vraag van tevoren al kenbaar maken en als er ruimte is kunnen ze ook ter plekke worden gesteld. De vragen zullen ons naar de wereld van het Ego brengen. Door de wereld van het Ego op deze manier in al zijn facetten te leren kennen en omarmen, wordt het steeds makkelijker om onszelf weer terug te brengen naar de wereld van het Licht. We versnellen ons leerproces door ook van de vragen van anderen te leren. Super waardevol is mijn ervaring na 3,5 jaar online groepssessies begeleiden.

En net als bij alles wat ik doe laten we ons leiden door het moment. We creëren de veilige, liefdevolle ruimte en laten komen wat er komen mag, zodat we precies dat zullen ontvangen wat in dat moment nodig is. 

Info en investering
Kalender
Wekelijks op woensdagavond m.u.v. schoolvakanties
Tijd
Van 20.00 tot 21.30 uur
Energetische uitwisseling
€ 15,- per keer
€ 60,- per 5x

Afstemmen

Als je graag nog even wilt afstemmen van tevoren, dan doe ik dat heel graag. Neem contact met me op via het contactformulier, bel me, app me of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageer ik doorgaans binnen 24 uur). “If we can share our story with someone who responds with empathy and understanding, shame can’t survive.” - Brené Brown

Deze quote van Brené Brown is een belichaming van wat Marcel Griffioen als coach voor mij betekent.

Marcel is de spiegel die ik (zonder dat ik dit werkelijk wist) al een tijdje nodig had. Ik heb al heel wat coaching mogen ervaren gedurende de afgelopen jaren, maar nog niet eerder was een coach in staat mij letterlijk te laten voelen wat zelfliefde is.

Tijdens het retreat van intense heling achtte Marcel mij in staat al mijn schaamte opzij te zetten en met heel mijn hart te voelen. Door zichzelf kwetsbaar en intuïtief op te stellen is er een mogelijkheid voor een cliënt-coach relatie gebaseerd op gelijkheid. Naar mijn idee is dit wat Marcel zijn coaching tot een hoger niveau verheft.

Ondanks dat er tijdens het retreat in een groep werd gewerkt was Marcel in staat eenieder zich gezien en gehoord te laten voelen. Tevens geeft hij je de ruimte om je ook binnen de groep vrij te bewegen. Hiermee creëert hij een omgeving van warmte en geborgenheid.

Voor wie toe is aan intense heling van blokkades en een directe aanzet tot verandering onder begeleiding van een coach met doortastende inzichten, bij Marcel ben je aan het juiste adres.

De inzichten die ik van Marcel heb mogen ontvangen zijn voor mij goud waard!

"Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change." - Brené Brown 

Céline van Velsen

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de Liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.