Back Home sessies


10 okt, Waregem, BE


Back Home sessies


10 okt, Waregem, BE


Back Home sessies


10 okt, Waregem, BE

Thuis komen bij jezelf en thuis komen bij De Bron

Dat is waar een Back Home sessie over gaat. De Bron, de plek waar alles begint, waar alles gecreëerd wordt, waar alles licht en liefde is en waarnaar we soms zó terug verlangen, bewust en onbewust. Zoekend naar onze afkomst, hunkerend naar ons Zijn in ons hoogst mogelijke bewustzijn. Tijdens de Back Home sessies gaan we terug naar huis, terug naar De Bron.

Terug naar huis gaan, gaat ook over thuis komen bij onszelf. Over ruimte maken voor het herstellen en versterken van de verbinding met onze innerlijke bron. De plek van stilte, liefde en wijsheid in onszelf. De plek waar de richting voor ons leven ligt opgeslagen. De plek van waaruit we rechtstreeks en zonder omwegen contact kunnen maken met De Bron. 

Wat gaan we doen?

Tijdens de Back Home sessies nemen Lien en ik je mee op reis. Op reis naar onze innerlijke bron en naar De Bron. We gaan op ontdekking, we gaan samen ervaren, samen helen en samen reizen in en tot ver buiten onszelf. We zullen kennismaken met onontgonnen gebieden in onszelf en in de vele dimensies om ons heen. We gaan de diepte in en grote hoogtes aan, om te landen in en met onszelf, vol liefde, licht en dankbaarheid. 

Net als altijd laten we ons leiden door het moment. We creëren de veilige, liefdevolle ruimte en laten komen wat er komen mag, zodat we precies dat zullen ontvangen wat in dat moment nodig is; wat in dat moment aangekeken, aangereikt, geheeld en getransformeerd mag worden. 

Locatie

De dagen in Nederland vinden plaats op boerderij Blisveld in Drempt. Lizelot, Jillis en Marlene hebben hier een hele fijne plek gecreëerd, middenin de prachtige natuur. Hier kunnen we in alle rust samen dit mooie werk doen.

De dagen in België vinden bij Lien thuis plaats. Hier heeft Lien een heerlijke plek gecreëerd, met hele fijne energie, waar iedereen zich thuis voelt. 

Programma

Vanaf 9.30 uur ben je welkom om aan te komen. We zullen rond 10.00 starten. Lunch is voorzien om 13.00 uur. We sluiten af met een heerlijk diner om 18.00 uur, zodat iedereen met een gevulde maag en na de verkeersdrukte weer op weg kan gaan.

Info en investering
Data
10 oktober 2022, Waregem, BE
Tijd
van 9.30 tot 19.00 uur
Inclusief
> een heerlijke lunch én diner
> thee, koffie, helend water & lekkers
Investering
€ 129,- exclusief btw (€ 156,09 inclusief btw
Info en investering
Data
10 oktober 2022, Waregem, BE
Tijd
Van 9.30 tot 19.00 uur
Inclusief
> een heerlijke lunch én diner
> thee, koffie, helend water & lekkers
Investering
€ 129,- exclusief btw (€ 156,09 inclusief btw)
Oorsprong, liefde en licht

In april heb ik de connectie tussen Marcel & Lien een aantal dagen van dichtbij meegemaakt. Hun onderlinge verbinding voelt heel liefdevol, krachtig en zuiver.
Het was zichtbaar dat hun energieën en helende krachten samen versterkend en aanvullend werken. Ze voelen elkaar feilloos aan en voelen zuiver wat er in het moment nodig is.
Ze omarmen nu de weg die ze samen te gaan hebben, vanuit vertrouwen en overgave, in verbinding met het grote oneindige veld van liefde & licht. En juist dat is ook waar ze anderen in mogen inspireren en begeleiden: mensen terug in verbinding brengen met hun oorsprong, de bron van liefde & licht, daar waar je ziel vandaan komt en de weg weet. Om in vertrouwen en overgave je pad te kunnen vervolgen.

Marie-Claire Goemans

Over Lien en Marcel

Lien en Marcel gaan héél ver terug samen. In dit leven kennen ze elkaar nog maar net eigenlijk, maar een paar maanden geleden maakten ze samen een lichtreis tijdens een driedaags retreat waarin ze mochten ontdekken dat er een hele oude verbinding is, die teruggaat rechtstreeks naar het Licht en De Bron. Sindsdien hebben ze allebei in snel tempo vele activaties mogen ontvangen en boodschappen van hun gidsen gekregen. Ze voelen allebei dat ze samen mensen mogen begeleiden om hernieuwd verbinding te maken met hun en De Bron. Voor hun aardse ik voelt het nog best groot allemaal en tegelijkertijd is er geen twijfel. Dit is wat wij samen mogen doen.

geborgenheid, licht, humor

Wat mij heel erg is bijgebleven is dat Lien en Marcel haarfijn aanvoelen wat je in het moment nodig hebt. Op een liefdevolle en zachte manier wordt hiernaar gekeken. Dit zorgt ervoor dat ik mij gezien voelde en kon ontspannen in wat er nodig was om weer bij mezelf aan te komen. En deze keer heb ik geleerd dat je hier niet heel hard voor hoeft te werken. Het ontstaat. Soms kwam er emotie vrij en tijdens zo’n moment voelde ik veel geborgenheid bij Marcel, maar ook bij de andere deelnemers. Ook is er veel ruimte voor licht, lachen en humor. Het voelde als een feestje!

Rachel Castillo

Wat levert het op?

Na de Back Home sessie:

Je Innerlijke bron

Hebben we ruimte gemaakt voor het herstel en de versterking van de verbinding met onze innerlijke bron

De Bron

Hebben we contact mogen maken met De Bron

heling

Hebben we oude stukken mogen helen en definitief los mogen laten in het veld van Liefde & Licht

Lichtreizen

Hebben we de kracht van lichtreizen mogen ervaren

Gelijkgestemden

Hebben we Harts verbinding gemaakt met gelijkgestemden

Afstemmen

We kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van wat je gelezen hebt nog even met Lien of mij wil afstemmen. Dat doen we heel graag. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel ons, app ons of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageren we doorgaans binnen 24 uur).