Retreat voor Heling

Sluit vriendschap met je Ego

20 & 21 november 2022, inclusief overnachting 

Geef de strijd op

Voel jij dat je niet langer het gevecht wil aangaan met je Ego? Dat het tijd is om het anders te doen? Dat het misschien wel tijd is om vriendschap te sluiten met je Ego? Dat zou een hele slimme keuze zijn!!

Te vaak wordt het Ego binnen de spirituele manier van kijken nog afgeschilderd als iets dat slecht is of er zelfs niet zou mogen zijn. Gek eigenlijk, want we krijgen het allemaal cadeau bij dit aardse leven. Niemand ontkomt eraan. En dat is niet voor niets. Als jij voelt dat het tijd is om hier anders naar te kijken en wil weten hoe je vriendschap kan sluiten met je Ego, dan is dit retreat absoluut iets voor jou.

Wat gaan we doen?

We gaan twee dagen op een intensieve reis. Een reis waarin we op een andere manier leren kijken naar wat het Ego is en wat het Ego ons kan brengen. We zullen ons verbinden met ons diepste Zijn en van daaruit met nieuwe nieuwsgierigheid kijken naar het Ego en naar wat het ons te vertellen heeft. We leren zien wat de diepste pijn is die aan ieder Ego ten grondslag ligt en werken aan de heling hiervan. Met nieuwe compassie leren we kijken naar wat er rondgaat in ons Ego en dat van de ander. Het stelt ons in staat om vriendschap te sluiten, zodat we niet langer geleefd hoeven te worden door het Ego, maar ermee in balans kunnen zijn. Daar waar heling gevraagd wordt, zullen we helen.

Door middel van diepe meditatie en de kracht van mantra's gaan we naar jouw diepste Zijn. We gebruiken de kracht van heling om te transformeren wat ons niet langer dient in het Ego. Samen ontdekken we wat deze dagen gezien wil worden. Je mag dat doen in een veilige bedding samen met mij. Zoals altijd gebruiken we de wijsheid van ons Hart als gids in dit helende en verrijkende proces.

Kleine groep

Ik geloof in de kracht van samen en in de helende kracht van de wijsheid die in onszelf verscholen ligt. En ik geloof in het helende werk wat plaats kan vinden op het moment dat we samen in een veilige bedding in een intieme groep aan de slag gaan. Daarom zal de groep niet groter zijn dan 10 deelnemers. Wacht dus niet te lang als je voelt dat dit het moment is. Voel de uitnodiging van mij naar jou om daar samen over af te stemmen.

Locatie

We verblijven op de prachtige locatie De Poort in Groesbeek, middenin in de natuur. We worden omgeven door bos en hei en kunnen genieten van heerlijk puur eten. Hier kunnen we heerlijk tot rust komen en samen dit mooie werk doen. Iedere deelnemer beschikt over een eigen kamer. 

Info en investering
Data
20 en 21 november
Inclusief
> 1x overnachting
> 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
> thee & koffie
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 445,-

Marcel Griffioen

"Ons hart bevat alle wijsheid voor een innerlijk vrij leven"

Info en investering
Data
20 & 21 nov 2022, Groesbeek, NL
Inclusief
> 1x overnachting
> 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
> thee & koffie & helend water & vers fruit
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 545,- exclusief btw (€ 659,45 inclusief btw)

Marcel Griffioen

"Ons hart bevat alle wijsheid voor een innerlijk vrij leven"

“If we can share our story with someone who responds with empathy and understanding, shame can’t survive.” - Brené Brown

Deze quote van Brené Brown is een belichaming van wat Marcel Griffioen als coach voor mij betekent.

Marcel is de spiegel die ik (zonder dat ik dit werkelijk wist) al een tijdje nodig had. Ik heb al heel wat coaching mogen ervaren gedurende de afgelopen jaren, maar nog niet eerder was een coach in staat mij letterlijk te laten voelen wat zelfliefde is.

Tijdens het retreat van intense heling achtte Marcel mij in staat al mijn schaamte opzij te zetten en met heel mijn hart te voelen. Door zichzelf kwetsbaar en intuïtief op te stellen is er een mogelijkheid voor een cliënt-coach relatie gebaseerd op gelijkheid. Naar mijn idee is dit wat Marcel zijn coaching tot een hoger niveau verheft.

Ondanks dat er tijdens het retreat in een groep werd gewerkt was Marcel in staat eenieder zich gezien en gehoord te laten voelen. Tevens geeft hij je de ruimte om je ook binnen de groep vrij te bewegen. Hiermee creëert hij een omgeving van warmte en geborgenheid.

Voor wie toe is aan intense heling van blokkades en een directe aanzet tot verandering onder begeleiding van een coach met doortastende inzichten, is bij Marcel aan het juiste adres.

De inzichten die ik van Marcel heb mogen ontvangen zijn voor mij goud waard!

"Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change." - Brené Brown 

Céline van Velsen

Wat levert het op?

Na dit retreat:

Je diepste zijn

Heb je contact gemaakt met je diepste Zijn, je Essentie

Jouw Ego

Heb je vriendschap gesloten met je Ego

Intense heling

Heb je oude stukken mogen helen en definitief los mogen laten in het veld van Liefde

Diepe Meditatie

Heb je de transformerende kracht van heling, meditatie en mantra's mogen ervaren

Gelijkgestemden

Heb je verbinding gemaakt met gelijkgestemden die je vergezellen bij jouw unieke reis

Afstemmen

Ik kan me voorstellen dat je naar aanleiding van wat je gelezen hebt graag met mij wil afstemmen. Dat doe ik heel graag. Neem contact met me op via het contactformulier, bel me, app me of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageer ik doorgaans binnen 24 uur). 

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.