Lente Retreat

Awaken your true self & your everlasting joy

4 t/m 7 april 2022, inclusief overnachtingen

Verbinden met de energie van de lente

Voel je dat het tijd is om te gaan sprankelen vanuit je ware Essentie, je ware Zelf? Dat het tijd is om de altijd aanwezige bron van Vreugde in jezelf vrij te maken? En voel je dat dit het moment is om in beweging te komen en je niet langer te laten remmen door de stemmetjes in je hoofd? En dat het dus tijd is om dat wat je niet meer dient los te laten in het veld van Liefde? En zou je het fijn vinden om weer even helemaal tot rust te komen in en je te verbinden met de natuur en de lente-energie? Dan is dit retreat, begeleid door Marie-Claire Goemans en mij, echt iets voor jou!

Wat gaan we doen?

We nemen je drieënhalve dag mee op een bijzondere reis, op een bijzonder fijne plek in de natuur. Een reis waarin we ons ware Zelf hernieuwd mogen ontmoeten. En waar we contact zullen maken met de altijd aanwezige bron van Vreugde in onszelf. Waarin we onszelf in beweging brengen, gedragen door het natuurlijk ritme van de lente. En waarin we helen wat ons niet langer dient, zodat jij kan gaan bloeien en tot sprankelende expressie kan komen. 

We laten ons leiden door de wijsheid van ons hart en de wijsheid van ons lichaam. Door middel van meditatie en beweging maken we contact met ons diepste Zijn. We gebruiken de kracht van heling om te transformeren wat ons niet langer dient. Samen ontdekken we wat dit weekend gezien wil worden. Je mag dat doen in een veilige bedding samen met Marie-Claire en mij. 

Kleine groep

We geloven in de kracht van samen. En we geloven in de helende kracht van onze wijsheid die diep in onszelf verscholen ligt. En in het helende werk wat hierin plaats kan vinden op het moment dat we samen in een veilige bedding in een kleine intensieve groep hier samen naartoe mogen gaan. Daarom zal de groep niet groter zijn dan 12 deelnemers. Voel de uitnodiging om samen met Marie-Claire of mij af te stemmen wat dit retreat voor jou mag betekenen. 

Locatie

We verblijven op de prachtige locatie De Stille Kracht in Westdorp, Drenthe. Jessica en Rogier hebben hier een prachtige plek in de natuur gecreëerd. Hier kunnen we heerlijk tot rust komen en samen dit mooie werk doen. We hebben de hele locatie tot onze beschikking. Je deelt samen met één andere deelnemer een eigen kamer of je neemt je eigen tentje mee! Rogier verzorgt heerlijk vers bereid, vegetarisch, gezond én lekker eten! 

Info en investering
Data
20 en 21 november
Inclusief
> 1x overnachting
> 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
> thee & koffie
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 445,-
Info en investering
Data
4 t/m 7 april 2022, aankomst 13.00 uur
Inclusief
> 3x overnachting in een gedeelde tweepersoonskamer
> 3x ontbijt, 4x lunch, 3x diner
> thee & koffie & lekkers
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 888,- exclusief btw
(€ 788,- exclusief btw als je je eigen tentje meebrengt)

Mijn ervaringen met het retreat van Marcel zijn moeilijk in woorden te vangen. Marcel begeleidt een retreat zo vanuit zijn zuivere hart, dat er als vanzelf magische dingen ontstaan. Vanuit zijn hartsverbinding en de verbinding met de groep ontstaat alles in het moment zelf. Het is geen retreat waar alles tot in de puntjes vastligt en dat maakt het juist zo puur. Juist omdat alles in het moment ontstaat, ontstaan er zulke mooie, pure dingen waar ik met veel dankbaarheid op terug kijk. Geraakt wat geraakt mocht worden, in beweging wat in beweging mocht komen én ontvangen wat er ontvangen mocht worden. Soms dwars door de weerstand heen en toch ligt daar dan de meeste groei. En dit alles in verbinding met de hele groep. Marcel staat niet als een coach boven de groep, hij is als één met de groep én creëert een veilige bedding voor iedereen, waar alles er mag zijn. Er is samen gelachen, gehuild, gemediteerd, gedanst en alles was oké. Vanuit Marcel zijn ware Zelf, zijn zuivere intentie, voel je je gedragen. Bijna 4 weken na het retreat is de liefdevolle energie van de groep nog steeds voelbaar. Ook na het retreat is Marcel er nog gewoon voor je. Bij het retreat zijn diepe stukken geraakt en geheeld en er beweegt nog steeds van alles. Marcel, dank je wel voor jouw Zijn, dank je wel voor de liefdevolle verbinding, de veilige bedding en dank je wel dat ik erbij mocht zijn. 

Hennie Klomp

Wat levert het op?

Na dit retreat:

Je Ware zelf

Heb je hernieuwd contact gemaakt met je ware Zelf

Jouw Bron van Vreugde

Sta je in verbinding met de altijd aanwezige bron van Vreugde in jezelf

Intense heling

Heb je oude stukken mogen helen en definitief los mogen laten in het veld van Liefde

Heart wisdom

Heb je de transformerende kracht van heling en meditatie mogen ervaren

Body wisdom

Heb je de wijsheid van je lichaam mogen ontdekken

Gelijkgestemden

Heb je verbinding gemaakt met gelijkgestemden die je vergezellen bij jouw unieke reis

Afstemmen

Ik kan me voorstellen dat je naar aanleiding van wat je gelezen hebt graag met mij of Marie-Claire wil afstemmen. Dat doen we heel graag. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel ons, app ons of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageren we doorgaans binnen 24 uur). 

Over Marie-Claire

Marie-Claire is een prachtig mooi lichtje hier op aarde. Ze is zo mooi in verbinding met haar diepste Essentie dat het altijd fijn is om in haar energie te mogen zijn. Ze straalt! Ze kiest haar eigen pad, durft los te laten wat niet meer past en opent zo telkens nieuwe deuren voor zichzelf. Met haar Back to your Bodywisdom sessies helpt ze ook anderen zich te verbinden met hun ware Essentie en inspireert ze anderen hun eigen weg te gaan.

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.