Weekend retreat voor Intense Heling

Reclaim Your Light

14 & 15 mei 2022, inclusief overnachting 

Nog één plekje beschikbaar

Verbinden met het Licht in jou

Voel jij dat het tijd is om contact te maken met je diepste Zijn, je Essentie? En voel je dat het tijd is om toe te eigenen wat al altijd van jou was? Dat het tijd is om in jouw Licht te gaan staan? En dat het dus tijd is om dat wat je tegen heeft gehouden nu definitief te helen en los te laten in het veld van Liefde? En heb je behoefte om weer even helemaal tot rust te komen en op te laden? Dan is dit weekend retreat iets voor jou. 

Wat gaan we doen?

We gaan twee dagen op een intensieve reis. Een reis die ons tot ons diepste Zijn, onze Essentie zal brengen. Daar ligt het Licht op jou te wachten. Het Licht waarin jij mag gaan staan en dat je aan de wereld mag tonen. Je hoeft het slechts te onthullen aan jezelf. Vanuit de diepgaande verbinding met jezelf kijken we welke stukken geheeld mogen worden. Welke stukken klaar zijn om definitief te worden losgelaten in het veld van Liefde, zodat jij in jouw Licht kan stappen. 

Door middel van diepe meditatie gaan we naar jouw diepste Zijn. Naar het Licht in jou. We gebruiken de kracht van heling om te transformeren wat ons niet langer dient. We gaan samen ontdekken wat dit weekend gezien wil worden. Je mag dat doen in een veilige bedding samen met mij. We gebruiken de wijsheid van ons Hart als gids in dit helende proces.

Kleine groep

Ik geloof in de kracht van samen. En ik geloof in de helende kracht van onze wijsheid die diep in onszelf verscholen ligt. En in het helende werk wat hierin plaats kan vinden op het moment dat we samen in een veilige bedding in een kleine intensieve groep hier samen naartoe mogen gaan. Daarom zal de groep niet groter zijn dan 10 deelnemers. Wacht dus niet te lang als je voelt dat dit het moment is. Voel de uitnodiging van mij naar jou om daar samen over af te stemmen. 

Locatie

We verblijven op de prachtige locatie De Poort in Groesbeek, middenin in de natuur. We worden omgeven door bos en hei. Hier kunnen we heerlijk tot rust komen en samen dit mooie werk doen. Iedere deelnemer beschikt over een eigen kamer. 

Info en investering
Data
20 en 21 november
Inclusief
> 1x overnachting
> 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
> thee & koffie
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 445,-

Marcel Griffioen

"Ons hart bevat alle wijsheid voor een innerlijk vrij leven"

Info en investering
Data
14 & 15 mei 2022
Inclusief
> 1x overnachting
> 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
> thee & koffie & vers fruit
Exclusief
> vervoer, reis- en annuleringsverzekering
Investering
€ 545,- exclusief btw

Marcel Griffioen

"Ons hart bevat alle wijsheid voor een innerlijk vrij leven"

“If we can share our story with someone who responds with empathy and understanding, shame can’t survive.” - Brené Brown

Deze quote van Brené Brown is een belichaming van wat Marcel Griffioen als coach voor mij betekent.

Marcel is de spiegel die ik (zonder dat ik dit werkelijk wist) al een tijdje nodig had. Ik heb al heel wat coaching mogen ervaren gedurende de afgelopen jaren, maar nog niet eerder was een coach in staat mij letterlijk te laten voelen wat zelfliefde is.

Tijdens het retreat van intense heling achtte Marcel mij in staat al mijn schaamte opzij te zetten en met heel mijn hart te voelen. Door zichzelf kwetsbaar en intuïtief op te stellen is er een mogelijkheid voor een cliënt-coach relatie gebaseerd op gelijkheid. Naar mijn idee is dit wat Marcel zijn coaching tot een hoger niveau verheft.

Ondanks dat er tijdens het retreat in een groep werd gewerkt was Marcel in staat eenieder zich gezien en gehoord te laten voelen. Tevens geeft hij je de ruimte om je ook binnen de groep vrij te bewegen. Hiermee creëert hij een omgeving van warmte en geborgenheid.

Voor wie toe is aan intense heling van blokkades en een directe aanzet tot verandering onder begeleiding van een coach met doortastende inzichten, is bij Marcel aan het juiste adres.

De inzichten die ik van Marcel heb mogen ontvangen zijn voor mij goud waard!

"Vulnerability is the birthplace of innovation, creativity and change." - Brené Brown 

Céline van Velsen

Wat levert het op?

Na dit retreat:

Je diepste zijn

Heb je contact gemaakt met je diepste Zijn, je Essentie

Jouw Licht

Heb je jezelf toegeëigend wat altijd al van jou was: Het Licht in jou

Intense heling

Heb je oude stukken mogen helen en definitief los mogen laten in het veld van Liefde

Diepe Meditatie

Heb je de transformerende kracht van heling en meditatie mogen ervaren

Gelijkgestemden

Heb je verbinding gemaakt met gelijkgestemden die je vergezellen bij jouw unieke reis

Afstemmen

Ik kan me voorstellen dat je naar aanleiding van wat je gelezen hebt graag met mij wil afstemmen. Dat doe ik heel graag. Neem contact met me op via het contactformulier, bel me, app me of laat een terugbelverzoek achter. Het kan allemaal. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (op werkdagen reageer ik doorgaans binnen 24 uur). 

Over Marcel

Het exploreren van het pad van innerlijke vrijheid is wat Marcel sinds lange tijd intrigeert. Hoe helen we onze pijnen, angsten en onzekerheden zodanig dat we er echt vrij in kunnen zijn en hoe maken we verbinding met ons diepste Zijn? Hij leeft de weg van de liefde en toont die weg ook aan anderen. Hij onthult de wijsheid van het Hart en vindt daarin de richting om zijn pad van innerlijke vrijheid te vervolgen. Hij helpt ook anderen die wijsheid te ontdekken, zodat ook zij innerlijk vrij kunnen zijn.